12425 - Established June, 2013 - all GRiSO, all the time...
 
HomeFAQRegisterLog in

Share | 
 

 Odomoter went to zero??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Riversider
Don Abbondio
Don Abbondio


Posts : 5
Join date : 2014-10-14

PostSubject: Odomoter went to zero??   Sat May 02, 2015 5:35 am

I have a late model 1200 Sport 4V.
After doing a regular service the other day I reset the service warning function on the dash, using the correct code etc.
Riding out this morning I suddenly noticed that the main odometer was now showing zero. Eh? I thought you couldn't of this —I thought you weren't allowed to do this!

What happened?  Can any one help? I'd like my miles back, but at the very least I don't want it to happen again.

Riversider
Back to top Go down
pauldaytona
Fra Cristoforo
Fra Cristoforo


Posts : 379
Join date : 2014-01-07

PostSubject: Re: Odomoter went to zero??   Sun May 03, 2015 2:17 am

well I know how to add your miles again, takes some time, but you get there.
Back to top Go down
http://www.fastguzzi.nl
Riversider
Don Abbondio
Don Abbondio


Posts : 5
Join date : 2014-10-14

PostSubject: Re: Odomoter went to zero??   Sun May 03, 2015 3:06 pm

Yup. And a friend says —now's the time to sell it for sure!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Odomoter went to zero??   Today at 8:37 pm

Back to top Go down
 
Odomoter went to zero??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
GRiSO ghetto :: The Ghetto :: GRiSOLOGY-
Jump to: