12425 - Established June, 2013 - all GRiSO, all the time...
 
HomeFAQRegisterLog in

Share | 
 

 Oi! Wayne! Vibes!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Pete Roper
GRiSO
GRiSO


Posts : 3773
Join date : 2013-05-29
Age : 59

PostSubject: Oi! Wayne! Vibes!   Thu Jan 15, 2015 12:14 am

Pinion nut? Might be your issue too!
Back to top Go down
ghezzi
Fra Cristoforo
Fra Cristoforo


Posts : 1692
Join date : 2014-05-22
Age : 59

PostSubject: Re: Oi! Wayne! Vibes!   Thu Jan 15, 2015 3:42 am

Drained the diff oil, clean as a whistle. No howling on the over-run.
My cyclical vibe operates at approx. 1 second tempo, varies with speed.
Felt predominately in 3rd and 4th gear, between 50 & 70kph.
In 1st & 2nd, it seems rpm is too high in the 50-70kph speed range, and loadings are insufficient at slower speeds to cause any issue.
I don't normally use 5th & 6th in the 50-70kph speed range, I have tried it but can't simulate the symptoms. At any speed in the top 2 gears it appears free of any issues.

Tell me more, what should I be looking for?
Back to top Go down
http://www.biketowbrisbane.com.au
ghezzi
Fra Cristoforo
Fra Cristoforo


Posts : 1692
Join date : 2014-05-22
Age : 59

PostSubject: Re: Oi! Wayne! Vibes!   Thu Jan 15, 2015 9:24 pm

Maybe its the big handle bar nut, not the pillion nut!
Back to top Go down
http://www.biketowbrisbane.com.au
little750
Grignapoco
Grignapoco


Posts : 194
Join date : 2014-05-07
Age : 61

PostSubject: Re: Oi! Wayne! Vibes!   Fri Jan 16, 2015 12:32 am

This happened since you changed the tank? if so try the old tank again.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Oi! Wayne! Vibes!   Today at 8:21 pm

Back to top Go down
 
Oi! Wayne! Vibes!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
GRiSO ghetto :: The Ghetto :: GRiSOLOGY-
Jump to: