12425 - Established June, 2013 - all GRiSO, all the time...
 
HomeFAQRegisterLog in
Share | 
 

 ECU 54 Fault Showing

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Nev Grunwald
Squinternotto
Squinternotto
avatar

Posts : 1
Join date : 2017-08-12

PostSubject: ECU 54 Fault Showing   Sat Sep 02, 2017 4:22 am

Hi folks,

I'm hoping one of you will know how to cure the issue my 8V is suffering with. Whilst coming home from a two day tour of Wales, having covered a couple of hundred miles without issue, I pulled up to give my legs a stretch, as I had twice before during the day. However, when I went to turn the bike on this time, the rev counter went through its usual sweep and the GRiSO sign came and went, only to be replaced by the word SERVICE.

The starter kicks in and turns the motor over just fine and the petrol pump sounds to be priming, but it won't fire up. I checked through the diagnostics and ECU 54 is showing a fault.

Has anyone here got any idea what would have caused this and what the likely course of action to fix it will be?

Thanks in advance all,

Nev
Back to top Go down
Pete Roper
GRiSO
GRiSO
avatar

Posts : 4830
Join date : 2013-05-29
Age : 60

PostSubject: Re: ECU 54 Fault Showing   Sat Sep 02, 2017 4:42 am

Phase sensor I think.

Pete
Back to top Go down
beetle
GRiSO
GRiSO
avatar

Posts : 4836
Join date : 2013-09-30

PostSubject: Re: ECU 54 Fault Showing   Sat Sep 02, 2017 5:24 am

Yep. This. ^^^^^


.
Back to top Go down
https://www.griso.org
 
ECU 54 Fault Showing
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
GRiSO ghetto :: The Ghetto :: GRiSOLOGY-
Jump to: